Lifestyle

Grupet e gjakut dhe lidhja e tyre me sëmundje të caktuara

Grupet e gjakut dhe lidhja e tyre me sëmundje të caktuara
 

Për vite me radhë shkencëtarët kanë qenë skeptikë ndaj idesë se grupi i gjakut mund të ndikojë fort në predispozitën e sëmundjeve të caktuara.

Megjithatë, shumë studime të kohëve të fundit kanë treguar se grupi i gjakut na bën më të predispozuar ndaj një sëmundjeje të caktuar.