Lifestyle

5 zakonet që ju bëjnë më të stresuar sipas shkencës

 

Është koha që të ndryshoni mënyrën e jetesës.

Të gjithë njerëzit në botë kanë qenë të stresuar si pasojë e pandemisë Covid-19 që filloi në marsin e vitit të kaluar. Për deri sa po vazhdojmë të mbajmë distancën sociale dhe të punojmë nga shtëpia edhe në këtë vit, është e rëndësishme që të mësojmë se si ta mëngojmë stresin në mënyrë që të kujdesemi edhe për shëndetin mendor edhe për sistemin imunitar.

Për deri sa nuk e dimë çka do ndodhë gjatë një dite të punës e aq ma pak se çka do ndodhë në botë, janë disa ndryshime të vogla në mënyrën e jetesës që ulin nivelin e stresit.