Lifestyle

Puçrrat e vogla afër syve tregojnë për shëndetin tuaj

 

Është e zakonshme që puçrrat e bardha të shfaqen në lëkurën tuaj, veçanërisht në zonën e syve. Disa njerëz i gabojnë këto me puçrra. Sidoqoftë, përbërja e tyre është e ndryshme dhe ato duhet të trajtohen ndryshe.

Emri mund të mos tingëllojë i njohur, por këto njolla të bardha njihen si cista milia. Kur shfaqen në një numër të madh, quhen milia. Këto probleme të lëkurës mund të shfaqen tek njerëzit e çdo gjinie dhe moshe, por janë më të zakonshme tek foshnjat e porsalindura.