Lifestyle

Gjermania synon testet e shpejta për COVID-19 në kushte shtëpie

Gjermania synon testet e shpejta për COVID-19 në kushte shtëpie
 

Një test i thjeshtë dhe i shpejtë për COVID-19 në shtëpi do t'i bënte shumë gjëra më të lehta dhe do të mund të ndihmonte në luftën kundër pandemisë. Ministria gjermane e Shëndetësisë synon që të jetë nismëtare në këtë proces

Gjermania mund së shpejti të bëhet me teste të shpejta për koronavirusin, që mund të kryhen në shtëpi.