Lifestyle

Tre hapa se si t’i ruani flokët nga dëmtimi dhe këputja gjatë fjetjes

 

Një pjesë e madhe e dëmtimit, flokëve u shkaktohet gjatë fjetjes.

Për këtë arsye është e rëndësishme të dihen disa rregulla se si të mos veprohet kur bini për të fjetur.