Lifestyle

Të shëruarit nga COVID-19, me simptoma pas 6 muajsh

Të shëruarit nga COVID-19, me simptoma pas 6 muajsh
 

Shumica e pacientëve me COVID-19, të cilët janë shtruar në spital, kanë vuajtur një mori simptomash – përfshirë plogështinë dhe vështirësitë për të fjetur – edhe gjashtë muaj pas infektimit, ka treguar një studim i kryer nga kinezët.

Studimi me më shumë se 1.700 pacientë të trajtuar në qytetin kinez Vuhan, epiqendra e shpërthimit të pandemisë, tregoi se së paku 76 për qind e tyre kanë pasur së paku një simptomë disa muaj pas daljes nga spitali.