Lifestyle

Turmeriku ndihmon në largimin e shenjave të plakjes në fytyrë

Turmeriku ndihmon në largimin e shenjave të plakjes në fytyrë
 

Me kalimin e viteve lëkura jonë pëson ndryshime. Ndryshimet e para që ju mund të dalloni janë shtimi i njollave të errëta dhe i rrudhave, sidomos në zonën e syve.

Nëse mendoni se lëkura juaj ka nevojë për trajtim, ju mund ta bëni atë fare thjeshtë nga shtëpia, me anë të tre përbërësve natyral.