Lifestyle

Sallata ruse, sallata e Vitit të Ri

Sallata ruse, sallata e Vitit të Ri

Ushqimet që përgatiten për festat e fundvitit janë më të veçanta dhe e kushtohet shumë kujdes gjatë përgatitjes së tyre. Ndër ato që pëlqehen më së shumti është sallata ruse.

 

Ushqimet që përgatiten për festat e fundvitit janë më të veçanta dhe e kushtohet shumë kujdes gjatë përgatitjes së tyre. Ndër ato që pëlqehen më së shumti është sallata ruse.

Ndër to është Violeta Myftari, që për KTV-në ka përgatitur një të tillë.