Lifestyle

Trendet e bukurisë dhe kujdesit ndaj lëkurës që e kanë dominuar vitin 2020

 

Kur bëhet fjalë për kujdesin ndaj lëkurës dhe trendet e bukurisë, viti 2020 në përgjithësi kishte të bënte me përqafimin e bukurisë natyrore, zgjedhjen e produkteve më të pastra dhe përdorimin e ngjyrave më të ndezura të grimit, sidomos kur duam ta pasqyrojmë më së miri gjendjen tonë shpirtërore.

Dhe si çdo vit tjetër edhe sivjet, disa stile të make-upit i kanë dominuar rrjetet sociale.