Lifestyle

Tri kategoritë e njerëzve që nuk mund ta marrin vaksinën anti-Covid

 

Programi i vaksinimit kundër koronavirusit, i nisur javët e fundit në Britani dhe disa ditë më parë edhe në Shtetet e Bashkuara, ofron shpresë se fundi i pandemisë së Covid-19 është i afërt. Megjithatë, ekzistojnë 3 grupe njerëzish, të cilët për momentin nuk do të lejohen t’i nënshtrohen vaksinës anti-Covid të kompanisë Pfizer. Ja cilat janë ato dhe përse.

Njerëzit që kanë vuajtur nga alergji serioze