Lifestyle

“Chanel” e prezantoi koleksionin e ri në një kështjellë të Francës

 

Në prezencën e vetëm një personi në publik, aktores Kristen Stewart, njëherësh ambasadore e fushatës reklamuese e shtëpisë së njohur franceze të modës “Chanel”, u prezantua koleksioni më i ri “Metiers D’art 2020/2021”.

Edhe pse kohëve të fundit disa shtëpi mode dhe disenjatorë kishin filluar t’i kthejnë sfilatat me publik në sallë, për shkak të vëndosjes së rregullave të reja të sigurisë shkaku i pandemisë në Francë, “Chanel” ka vendosur që koleksionin e ri ta preznatojë në formatin online, me një shou artistik dhe inspirues i cili zuri vend në kështjellën e shekullit 16-të, “Chateau de Chenonceau”.