Lifestyle

Ushtrimet më të përshtatshme për një gjumë të mirë

Ushtrimet më të përshtatshme për një gjumë të mirë
 

Kur mendoni cili ushtrim do të ishte më i përshtatshmi për një gjumë të mirë, me siguri mendja ju shkon direkt te yoga. Derisa ky lloj i ushtrimeve definitivisht e promovon gjumin e thellë dhe ju ndihmon të bini më shpejtë në gjumë, ka lloje të tjera të ushtrimeve të cilat funksionojnë si magji për ta rritur qëllimin tuaj. Prandaj, nëse yoga nuk është ushtrimi juaj i preferuar fizik, dhe ju dëshironi ta ndryshoni rutinën tuaj para gjumit, ekspertët ua sugjerojnë këto lloje të ushtrimeve.

Ecja