Lifestyle

Uji me limon kundër kapsllëkut

Uji me limon kundër kapsllëkut
 

Të gjithë kemi pirë ujë me limon në mëngjes, por e dimë që është shumë i rëndë për stomakun dhe jo gjithmonë mund ta përdorim rregullisht. Por limonin tani ka një përdorim më të mirë.

Mund ta quani ujë detoks, tretës apo një medikament të mirëfilltë për nga efekti i menjëhershëm me të cilin vepron në trupin tuaj.