Lifestyle

Bananen mund ta hani në mëngjes vetëm duke e kombinuar me ushqime të tjera

Bananen mund ta hani në mëngjes vetëm duke e kombinuar me ushqime të tjera
 

Nga të gjitha vaktet që konsumojmë në ditë, mëngjesi është absolutisht më i rëndësishmi.

Këshillat e ekspertëve thonë se në mëngjes duhet të hamë sikur të ishim mbretër dhe mbretëresha, në sensin e marrjes së ushqyesve më të rëndësishëm.