Lifestyle

Vetitë shëruese të boronicave

Vetitë shëruese të boronicave
Boronica
 

Boronicat janë të shijshme , me ngjyrë të bukur por dhe me shumë vlera ushqyese. Këto fruta kaq të vogla i bëjnë kaq mirë trupit dhe mendjes sonë. Boronica ndihmon trurin dhe zemrën, mbron sytë dhe lëkurën, thotë studimi të cilin e transmeton Koha Jonë.

Antioksidantët që gjenden te boronicat, sidomos ato që rriten të egra në tokat shqiptare, janë aq të forta sa janë të afta për të neutralizuar radikalet e lira që lidhen me zhvillimin e disa sëmundjeve kardiovaskolare apo tumorale.