Lifestyle

Me fiq të thatë dhe vaj ulliri shërohen një varg sëmundjesh

Me fiq të thatë dhe vaj ulliri shërohen një varg sëmundjesh

Përdorimi i antibiotikëve sa herë që ndihemi keq mund të ketë efekt shkatërrues në stomak. Ata mund të shkaktojnë acid ose ulçerë në stomak. Këto baktere mund të degjenerojnë më pas edhe në shumë sëmundje të tjera, të cilat do të jetë e vështirë të kurohen me fiq të thatë dhe me vaj ulliri.

Ekspertët thonë se fiqtë të zhytur në vaj ulliri, që vijnë nga receta shumë të vjetra të marra nga vende bregdetare, janë një kurë shumë efikase dhe e padëmshme në përdorim. Ato mund të përdoren për shumë probleme shëndetësore, si problemet e stomakut, hemorroidet, kapsllëkun, kolesterolin e lartë, aneminë, astmën, bronkitin e shumë të tjera.