Lifestyle

Pse është mirë të konsumoni boronica të kuqe?

 

Ka mënyra të ndryshme për t’i ngrënë boronicat e kuqe, përfshirë këtu të freskëta, të thara apo të ziera në sos.

Por boronicat e kuqe të freskëta janë të pasura me vlera ushqyese të shëndetshme si fibrat, karbohidratet, kaliumi dhe vitaminat e rëndësishme si vitamina C, vitamina E dhe vitamina K.