Lifestyle

Dita e pestë dhe e dhjetë janë vendimtare për njerëzit me COVID-19

Dita e pestë dhe e dhjetë janë vendimtare për njerëzit me COVID-19
 

Lista e simptomave të koronavirusit është mjaft e gjatë, por njerëzit që kanë simptoma tipike sëmuren në ditët e para nga fillimi i infeksionit.

Ditët fillestare të infeksionit mund të jenë mjaft konfuze, veçanërisht pasi disa kanë vetëm simptoma të lehta dhe disa nuk shfaqin simptoma. Sidoqoftë, siç transmeton Shqip, vetëm ndërmjet ditës së pestë dhe të dhjetë të infeksionit mund të përcaktohet ashpërsia reale e sëmundjes.