Lifestyle

​Kafeja dhe çaji jeshil ndihmojnë në uljen e rrezikut të vdekjes në pacientët me diabet të tipit 2

​Kafeja dhe çaji jeshil ndihmojnë në uljen e rrezikut të vdekjes në pacientët me diabet të tipit 2

Diabeti i tipit 2 mund të hapë dyert për një mori komplikimesh të shëndetit në lidhje me sëmundjen metabolike.

Kafeja dhe çaji mund të ndihmojnë në uljen e rrezikut të vdekjes nga ndonjë shkak midis pacientëve me diabet të tipit 2, por hulumtimet treguan se vetëm një sasi e caktuar e këtyre pijeve mund të konsumohet.