Lifestyle

E ardhmja e ushqimit!

E ardhmja e ushqimit!
Artikull i sponsorizuar
 

Në përpjekje për të diversifikuar ofertat pas pandemisë dhe për të ofruar produkte të sigurta, Meridian Express si gjithmonë me ushqimet më të shijshme nga Meridian Kitchen dhe Buka Bakery dhe si asortiman i produkteve unike dhe me vlera ushqyese të larta, tani në marketin më të ri të hapur në Rrugën B, kanë sjellur ushqimet e shëndetshme dhe të gatshme në këndin TO GO.

Meridian Express në Rrugën B, siguron një sërë vaktesh të gatshme të bëra nga përbërës të shëndetshëm natyralë, të cilët janë në dispozicion për tu blerë në markete me lehtësi. Ky kënd ofron një gamë të gjerë të produkteve të tilla si: sallata, sallata të frutave, jogurta për mëngjes, lëngje 100% pa shtues artificial, shots për imunitet dhe shumë produkte të tjera..