Lifestyle

Ilaçi për kancerin tregon sukses për trajtimin e pacientëve me COVID-19

Ilaçi për kancerin tregon sukses për trajtimin e pacientëve me COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Kompania farmaceutike spanjolle PharmaMar ka filluar fazën e tretë të provave klinike të përdorimit të ilaçit të kancerit Aplidin për trajtimin e pacientëve me COVID-19.

Kjo kompani të premten ka thënë se ka arritur qëllimin duke ofruar siguri dhe efikasitet me këtë ilaç për të filluar fazën e tretë, raporton Reuters.