Lifestyle

Matja e temperaturës nuk është tregues i COVID-19

Matja e temperaturës nuk është tregues i COVID-19

Gjatë javëve të fundit një kuadër i ri i rojtarëve të armatosur me pistoleta të termometrit janë shfaqur në hyrje të spitaleve, të ndërtesave dhe të impianteve të prodhimit për t’i skanuar njerëzit me temperaturë të cilët mund të jenë të infektuar me koronavirus.

Punëtorët në disa kompani duhet të raportojnë temperaturën e tyre në aplikacione që ta marrin lejen për të hyrë brenda. Dhe kur darkimet brenda rifillojnë në restorantet e qytetit të New Yorkut në fund të këtij muaji, matja e temperaturës do të bëhet te dera.