Lifestyle

Shkencëtarët zbulojnë antitrupin që “neutralizon” koronavirusin

Shkencëtarët zbulojnë antitrupin që “neutralizon” koronavirusin
Foto: Reuters/ Ilustrim

Shkencëtarët në Fakultetin për Mjekësi të Universitetit të Pittsburghut kanë thënë se kanë arritur sukses, lidhur me trajtimin dhe parandalimin e mundshëm të koronavirusit.

Hulumtuesit pretendojnë se kanë izoluar “molekulën më të vogël biologjike” e cila “tërësisht dhe në mënyrë specifike e neutralizon” virusin që e shkakton COVID-19.