Lifestyle

Si t’i ruani frutat dhe perimet

Si t’i ruani frutat dhe perimet

Ushqimet dhe gatimi sigurisht e kanë vendin në kuzhinë.

Në çdo shtëpi ka një mjedis të posaçëm për ruajtjen e tyre, në raftet e bufesë apo brenda në frigorifer. Konservimi i duhur i ushqimeve është pjesë e vlerave dhe shijes që ato i dhurojnë më pas trupit.