Lifestyle

Pse disa persona sëmurën rëndë nga COVID-19, e disa e kalojnë pa simptoma?

Pse disa persona sëmurën rëndë nga COVID-19, e disa e kalojnë pa simptoma?

(CNN) – Kanë kaluar mbi shtatë muaj që kur nisi pandemia e koronavirusit, e cila ka trazuar jetët e secilit në Tokë. Dhe, ndonëse është e vërtetë se komuniteti shkencor ka mësuar shumë gjëra rreth koronavirusit dhe sëmundjes që e shkakton, COVID-19, hendeqe të shumta mbesin në njohuritë e tyre.

Një prej mistereve më të mëdha është se përse disa njerëz sëmuren shumë rëndë dhe madje edhe vdesin prej kësaj sëmundjeje, derisa disa njerëz tjerë nuk shfaqin simptome dhe mund edhe të mos e kuptojnë se janë të infektuar.