Lifestyle

Zbuloni 3 çajet e ftohtë bimorë që duhet të pini në verë

Zbuloni 3 çajet e ftohtë bimorë që duhet të pini në verë

Freskia dhe hidratimi janë tepër të rëndësishme në ditët e nxehta të verës. Alternativat industriale për freski dhe hidratim janë të mbushura me sheqerna dhe substanca që më shumë bëjnë dëm në organizëm. Këshilla është se, zgjidhja qëndron tek çajret e ftohtë bimorë, të cilët jo vetëm që e freskojnë organizmin por edhe e pajisin me vitamina dhe minerale.

Roli freskues i erëzave dhe barishteve