Lifestyle

Mënyra për të shpëtuar nga thonjtë nën mish pa shkuar tek mjeku

Mënyra për të shpëtuar nga thonjtë nën mish pa shkuar tek mjeku

Këpucët e papërshtatshme ose prerja e tyre jo e mirë për këmbët tuaj mund t’ju sjellë një problem shumë të madh siç janë dhe futja e thonjve në mish.

Shkaku kryesor janë prerja e gabuar e thonjve dhe zgjedhja e këpucëve shumë të vogla dhe jo të lirshme në pjesën e thonjve. Shtypja që krijojnë këpucët bën që drejtimi thonjve tuaj të jetë i gabuar dhe në këtë mënyrë ato rriten nën lëkurë.