Lifestyle

Imuniteti nga koronavirusi mund të zgjasë vetëm disa muaj

Imuniteti nga koronavirusi mund të zgjasë vetëm disa muaj

Sipas një studimi të ri me njerëzit e shëruar nga COVID-19, imuniteti ndaj koronavirusit mund të jetë jetëshkurtër.

Shkencëtarët në “King’s College” të Londrës kanë studiuar se si trupi e lufton natyrshëm virusin përmes anti-trupave dhe sa janë të pranishëm këta anti-trupa në javët dhe muajt pas shërimit.