Lifestyle

Djersitja si problem shëndetësor dhe kurat për parandalimin e saj

Djersitja si problem shëndetësor dhe kurat për parandalimin e saj
 

Një nga funksionet primare të djersës është të ulë temperaturën e trupit. Në trupin e njeriut mund të numërohen nga 2 deri në 5 milion gjëndra djerse të cilat janë të shpërndara kudo. Pjesa më e madhe e këtyre gjëndrave gjendet në shputën e këmbëve dhe në pjesën e shpinës. Shpesh djersitja mund të kthehet në një makth të vërtetë duke ndikuar fort në paraqitjen e jashtme dhe vetë vlerësimin. Në këtë artikull do të mësoni për dëmet që shkakton në organizëm djersitja e tepërt.

Çfarë është hiperhidroza?