Lifestyle

Ushqimet që duhet t’i hani për të pasur një pleqëri të shëndetshme

Ushqimet që duhet t’i hani për të pasur një pleqëri të shëndetshme

Plakja dhe efektet e saj (duke përfshirë ndjeshmërinë e ulët, shëndetin e dobët të dhëmbëve, humbjen e kujtesës, shikimit dhe dobësimin e aftësive fizike) janë të pashmangshme në jetë. Por, ajo që ka rëndësi është se si t’i trajtojmë dhe t’i zvogëlojmë këto efekte ndërsa plakemi.

Kjo pikërisht është arsyeja pse është e rëndësishme tani më shumë se kurrë, që ta marrim ushqimin që e konsumojmë seriozisht në mënyrë që të kemi një plakje sa më të lehtë dhe të shëndetshme.