Lifestyle

Krejt FRESH veç n’Viva Fresh!

Krejt FRESH veç n’Viva Fresh!
Artikull i sponsorizuar

Të freskëta, të shëndetshme dhe 100 % NATYRALE, janë produktet e mishit të PULËS nga brendi i njohur “Cocorico” të cilat tanimë ju mund t’i gjeni vetëm në Viva Fresh Store. 

Të gjitha këto produkte me kualitet PREMIUM janë; pa antibiotikë, pa hormone, pa aditiv, pa modifikime gjenetike. Po ashtu, ajo që është edhe më e rëndësishme, PULAT rritën me ushqim 100 % NATYRAL, dhe në ambient të hapur.