Lifestyle

Farat e lulediellit dhe të kungullit, kurë natyrale për të ulur tensionin e lartë

 

Hipertensioni mund të shkaktojë sëmundje të zemrës dhe vesh kave, goditje në tru dhe probleme të tjera të rënda shëndetësore.

Me miliona njerëz në botë vuajnë nga presioni i lartë i gjakut dhe një përqindje e mirë nuk e kuptojnë, sepse nuk ka simptoma. Mosha juaj, historia familjare, gjinia dhe raca mund t’ju vënë në rrezik, por edhe dieta juaj.