Lifestyle

Virusi dhe frika nga fluturimet

 

Të gjithë ata, të cilët gjatë ditëve në vijim synojnë që t’i realizojnë pushimet e tyre verore në ndonjërin prej shteteve anëtare të Bashkimit Evropian, nuk duhet vetëm që të informohen rreth rregullave që ndërlidhen me koronavirusin në vendin ku duan të udhëtojnë, por edhe për rregulla krejtësisht tjera që janë duke u zbatuar nëpër aeroporte e edhe në vetë bordin e aeroplanëve.

Kjo, ngase pandemia e vazhdueshme e koronavirusit të ri ka krijuar nevojën për zbatimin e ndryshimeve të shumta në mbarë procesin e fluturimeve.