Lifestyle

Kur është koha e duhur për të ngrënë mëngjesin

Kur është koha e duhur për të ngrënë mëngjesin
Foto: Flickr

Mëngjesi është pa kurrfarë dyshimi vakti më i rëndësishëm për shëndetin e njeriut. Falë tij, organizmi merr energjinë dhe ushqyesit e nevojshëm për t’u përballur me sfidat e ditës.

Ky vakt është i rëndësishëm edhe për metabolizmin por si në çdo pikë të jetës, koha është gjithçka.