Lifestyle

Sytë e thonë të tërën: komunikimi dhe maska ​​për fytyrën

Sytë e thonë të tërën: komunikimi dhe maska ​​për fytyrën
 

Biseda me një nga mikeshat e mia kur isha në Itali disa javë më parë, më bëri të mendoja për normalen e fundit të re të shoqërisë pas koronavirusit, që do të zhvillohet në bazë të kontaktit me sy. Ajo më kishte thënë sesi, duke pritur në radhë të pafund në supermarkete, me maskë, ajo kishte parë një djalë të bukur duke pritur në radhën tjetër ku përmes shikimeve ajo u fut në botën e flirtimit. Pas kësaj, ajo i kushtonte më shumë rëndësi grimit të syve dhe maskarës.

"Paratë që po i kursej për të mos blerë buzëkuq, po i shpenzoj në maskarë me vëllim të plotë", ka thënë ajo duke qeshur.