Lifestyle

“Burrat n’kuzhinë” me receta në kohë pandemie

“Burrat n’kuzhinë” me receta në kohë pandemie

“Burrat n’kuzhinë” është programi i cili për tri javë të shtunave do të sjellë receta të gatuara nga burrat.

Gjashtë burra kosovarë të profesioneve të ndryshme do të sjellin receta të cilat ata dinë t’i gatuajnë dhe u kanë hyrë në punë në kohë pandemie.