Lifestyle

Heronjtë e harruar

Heronjtë e harruar

Vetëm pak javë më parë mjekët dhe infermierët në Itali ishin lartësuar si heronj, pasi që ishin ata që i ishin vënë në vijën e parë të frontit në luftën kundër pandemisë së koronavirusit, duke iu dalë në ndihmë pacientëve të prekur.

Ama tani ata po vuajnë.