Lifestyle

Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi

Sa janë të rrezikuar fëmijët nga koronavirusi
 

Kur bëhet fjalë për sëmundje sikur viruset, fëmijët janë ndër më të prekurit. Por, kjo s’do të thotë se vlen edhe për koronavirusin COVID-19.

Fëmijët kryesojnë listat e sëmundjeve ngjitëse, për shkak se atyre u pëlqen të prekin gjësende të ndryshme, për më tepër, nuk i pastrojnë duart shpesh dhe kalojnë kohën më të madhe afër njerëzve, raporton BBC.