Lifestyle

Ilustrimet në tekstil nga Lira Taraku

 

Trendet në botën e modës janë të shumta dhe ndryshojnë nga viti në vit. Por, së fundmi është vënë re rritja e interesimit të adhuruesve të modës për veshjet e ilustruara me dizajne të ndryshme dhe shumëngjyrëshe.   

Lira Taraku, ilustrimin e parë në tekstil e ka realizuar në moshën 15 -vjeçe, ndërsa ka pikturuar fustanin e mbrëmjes së maturës.