Lifestyle

Kosovarja që po bën maska punëdore donacion për spitalet e New Yorkut

 

Afërdita Muhaxheri është kosovarja e cila ka filluar të bëjë maska punëdore dhe pastaj ato t’i shpërndajë në spitalet e New Yorkut.

Në një intervistë për Express në KTV, Muhaxheri shpjegon se si po i punon këto maska, ndonëse në kushte të vështira, meqë dyqanet janë të mbyllura dhe është e vështirë të gjejë edhe material.