Lifestyle

Tre filxhanë kafe në ditë ulin rrezikun e sëmundjeve të zemrës

 

Kafeja dhe kafeina është një pikë e nxehtë në debatet shkencore mbi shëndetin e zemrës.

Një dokument i publikuar së fundmi nga Shoqata Amerikane e Kardiologjisë, të cilit i referohet AgroWeb.org ka konfirmuar se pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës.