Lifestyle

Pse testimi është i rëndësishëm për të rrafshuar lakoren e COVID-19?

Pse testimi është i rëndësishëm për të rrafshuar lakoren e COVID-19?
 

Kyç në frenimin e pandemisë së koronavirusit, që po e rrënon globin, mund të jetë një shkop i gjatë 15 centimetra, i bërë nga plastika ose druri, me një pambuk të vogël në fund.

I futur në hundën tuaj, derisa arrin pjesën e pasme të fytit, tamponi mundt të përdoret për të mbledhur qeliza, ADN-ja e të cilave mund të analizohet dhe testohet për prani të SARS-CoV-2, raporton REL.