Lifestyle

Pse izolimi është mbrojtja më e mirë nga Covid-19

Pse izolimi është mbrojtja më e mirë nga Covid-19

Një studim i ri i publikuar në revistën për sëmundjet infektive ‘The Lancet’ ka arritur në konkluzionin se kombinimi i masave si karantina, mbyllja e shkollave dhe puna nga shtëpia, është mënyra më efikase për të parandaluar përhapjen e COVID-19.

Kina është vendi i vetëm që ka ndërmarrë karantinimin më masiv në historinë e njerëzimit.