Lifestyle

Shtatë shenjat që tregojnë se ju vuani nga depresioni pa e ditur

Shtatë shenjat që tregojnë se ju vuani nga depresioni pa e ditur

Depresioni nganjëherë quhet “murtaja e shekullit XXI”. Studimet tregojnë se, në të vërtetë, është një gjendje mjekësore që mund të trajtohet si çdo sëmundje tjetër.

Sidoqoftë, hapi i parë për të hequr qafe problemin është të kuptoni se gjendja juaj është depresion dhe jo diçka tjetër.