Lifestyle

Sot Dita Botërore e Ujit, bëhet thirrje për moskeqpërdorim

Sot Dita Botërore e Ujit, bëhet thirrje për moskeqpërdorim
 

Sot është Dita Botërore e Ujit, e cila ka për qëllim të tërheqë sa më shumë vëmendje për kujdesin ndaj ujit të pijshëm dhe me qëllim të apelimit të të gjithë qytetarëve që të ndihmojnë me administrimin dhe menaxhimin e burimeve të ujit, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Kjo ditë festohet me 22 mars, ndërsa Dita e parë botërore e ujit është shënuar më 22 mars 1993.