Lifestyle

A duhet të vendosen maskat edhe pse s’jemi të infektuar me koronavirus?

A duhet të vendosen maskat edhe pse s’jemi të infektuar me koronavirus?
 

Qytetarët të cilët vijnë nga vendet e mbipopulluara zakonisht mbajnë maska mbrojtëse si preventivë ndaj infeksioneve dhe viruseve të ndryshme.

Në Kosovë kjo nuk ka qenë e zakonshme, por në kohën e fundit për shkak të koronavirusit qytetarët janë duke i përdorur ato në masë të madhe.