Lifestyle

Koronavirusi: Këshillat e rreme që duhet injoruar

Foto: Getty Images
 

Koronavirusi është duke u zgjeruar në të gjithë botën dhe aktualisht nuk dihet se si mund të luftohet. Ka pasur vazhdimisht shumë deklarime të shpërndara online se çka mund të jetë efikase kundër këtij virusi që ka pushtuar botën, por disa prej tyre shkencërisht s’del të jenë aq pozitive sa thuhet.

Hudhra