Lifestyle

Mos e hidhni lëvoren e bananes, ja për çfarë mund ta përdorni

Mos e hidhni lëvoren e bananes, ja për çfarë mund ta përdorni

Bananet janë një nga frutat më të shëndetshëm që mund të hani, e mbushur me proteina, fibra, vitamina A, B6 dhe C, kalium, mangan, magnez, folate, riboflavin, niacin dhe hekur

Lëvozhgat e bananeve në të vërtetë janë të ngrënshme dhe ofrojnë një shumëllojshmëri të tërë të përfitimeve shëndetësore të shtuara. Siç rezulton, njerëzit përdorin lëvozhgat e bananes për të përmirësuar tretjen, ulin kolesterolin dhe shërojnë problemet e zakonshme të lëkurës.