Lifestyle

Si u veshën yjet në New York Fashion Week

Si u veshën yjet në New York Fashion Week

Me siguri jeni kuriozë të shihni se çfarë kanë veshur yjet në New York Fashion Week?

Emisioni “Fashionista” i KTV-së, ka listuar disa nga personazhet e njohura në botë, të cilat u panë të jenë të pranishëm në “New York Fashion Week” dhe u veçuan sa i përket paraqitjes së tyre.