Lifestyle

Qumësht dhe xhenxhefil për mbrojtje të organizmit

Qumësht dhe xhenxhefil për mbrojtje të organizmit

Qumështi me xhenxhefil është nga ato kura të cilat e mbrojnë organizmin nga shumë sëmundje që mund t’i kanosen atij në të njëjtën kohë.

Xhenxhefili është përdorur si mburojë e organizmit prej mijëra vitesh.